۰۳ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۵۶ کد : ۱۴۴ اخبار دانشگاه
باحضور جمع کثیری از مسئولین دانشگاهی ، بسیجیان و مسئولین شهرستان فیروزکوه : • مراسم بزرگداشت سی و سومین سالگرد آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز ، به مناسبت بزرگداشت حماسه سوم خرداد و سی و سومین سالگرد عملیات غرورآفرین بیت المقدس ، آزادسازی خرمشهرعزیز ، مراسم گرامیداشت این روز با حضورحجت الاسلام دکتررستمی ، ریاست واحد فیروزکوه ، هیات رئیسه و صدها نفر از دانشگاهیان ، بسیجیان ، خانواده های مکرم شهدا، ایثارگران ، اعضای شورای تامین شهرستان و مسئولین سیاسی و انتظامی در جوار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .
باحضور جمع کثیری از مسئولین دانشگاهی ، بسیجیان و مسئولین شهرستان فیروزکوه :  •	مراسم بزرگداشت سی و سومین سالگرد آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد

باحضور جمع کثیری از مسئولین دانشگاهی ، بسیجیان و مسئولین شهرستان فیروزکوه :

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز ، به مناسبت بزرگداشت حماسه سوم خرداد و سی و سومین سالگرد عملیات غرورآفرین بیت المقدس ، آزادسازی خرمشهرعزیز ، مراسم گرامیداشت این روز با حضورحجت الاسلام دکتررستمی ،  ریاست واحد فیروزکوه ، هیات رئیسه و صدها نفر از دانشگاهیان ، بسیجیان ، خانواده های مکرم شهدا، ایثارگران ، اعضای شورای تامین شهرستان و مسئولین سیاسی و انتظامی  در جوار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

در ابتدای این مراسم سرهنگ انارکی فرمانده بسیج شهرستان فیروزکوه ضمن تبریک این روز گفت: امنیت امروز ایران اسلامی مدیون خون شهداست و همه ما باید پاسدارانی برای ارزش های دفاع مقدس باشیم .

سپس حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه فیروزکوه ضمن تشریح شرایط حساس منطقه گفت: دشمن به دنبال راه انداختن جنگ های نیابتی است و مردم انقلابی ایران اسلامی باید هوشیار باشند و با الگو گرفتن از شهدای هشت سال دفاع مقدس و تبعیت از مقام معظم رهبری نقشه شوم دشمن را خنثی کنند . ایشان تابع ولایت بودن را مهمترین شاخصه شهدای دفاع مقدس دانستند و گفتند جوانان ما نیز همچون شهدای دفاع مقدس عاشق اسلام و انقلاب و ولایت هستند .

امام جمعه فیروزکوه ، توضیح داد اینکه مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارمی شود برای ما مفهوم دارد و معنی آن این است که دانشگاه امروز سنگر اول انقلاب است . ایشان ضمن تقدیر ازمجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل برگزاری همایش گرامی داشت آزاد سازی خرمشهر گفت: امروز همه مسئولین ، همه نهاد ها در برابر خون شهیدان و ارزش های انقلاب مسئول هستند و باید پیام شهیدان را به نسل های آینده منتقل کنند .

در ادامه این مراسم مولودی خوانی ، اجرای سرودهای انقلابی بصورت زنده و حرکات ورزشی دانشجویان گروه ورزش باستانی نیز بصورت زنده انجام شد و حسن ختام این همایش نیز اهدای لوح تقدیر به سه نفر از خانواده های شهدا ،سه نفراز رزمندگان عملیات بیت المقدس و سه نفر از جانبازان بالای 50 درصد دفاع مقدس بود که این هدایا توسط فرماندار ، امام جمعه ، فرمانده سپاه و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به عزیزان اهدا گردید .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه