۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۳ کد : ۱۴۲ اخبار دانشگاه
در سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد: • نشست صمیمی امام جمعه ، نماینده مجلس ، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستانی با هیات رئیسه واحد فیروزکوه . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز ، به مناسبت سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی ، با حضور حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه ، مشهدی عباسی نماینده مردم فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ، مهری فرماندار ، دکتر ایمانی رئیس آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین و مدیران ادارات شهرستان نشست صمیمی با ریاست و هیات رئیسه واحد فیروزکوه برگزارشد .
در سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد:  •	نشست صمیمی امام جمعه ، نماینده مجلس ، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستانی با  هیات رئیسه واحد فیروزکوه .

در سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد:

• نشست صمیمی امام جمعه ، نماینده مجلس ، فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستانی با  هیات رئیسه واحد فیروزکوه .

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز ، به مناسبت  سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی ، با حضور حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه ، مشهدی عباسی نماینده مردم فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ، مهری فرماندار ، دکتر ایمانی رئیس آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین و مدیران ادارات شهرستان نشست صمیمی با ریاست و هیات رئیسه واحد فیروزکوه برگزارشد .

دراین مراسم ابتدا حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه شهرستان فیروزکوه ضمن تبریک ایام اعیاد ماه شعبان به خصوص میلاد مسعود حضرت ابوالفضل (ع) و گرامی داشت سی وسومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت : انصافا خدمات ارزنده این دانشگاه برهیچ کس پوشیده نیست . ایشان تربیت نسل جوان و آماده سازی نیروهای متخصص در جهت پیشرفت و توسعه کشور اسلامی ایران را کار بزرگی دانست که فقط از عهده دانشگاه آزاد اسلامی برآمده است .

در ادامه آقای مهندس مشهدی عباسی نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: انصافا توسعه رشته های تحصیلی گام بزرگی بود که در واحد فیروزکوه توسط ریاست این واحد حجت الاسلام دکتر رستمی برداشته شد و این واحد دانشگاهی را در سطح یکی از بهترین واحد های دانشگاهی کشور قرار داد .

ایشان مجوعه مجلس شورای اسلامی را همسو با اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد که در اینده اخبار بسیار خوبی از مجموعه دانشگاه شنیده شود .

همچنین آقای مهری فرماندار شهرستان فیروزکوه نیز با تشکر از مدیریت توانمند واحد فیروزکوه تاکید کرد قطعا توسعه و پیشرفت شهرستان فیروزکوه منوط به توسعه این واحد دانشگاهی بوده و خواهد بود . ایشان تاکید کردند هرگونه کمکی که برای پیشبرد اهداف کلان دانشگاه از ناحیه فرمانداری لازم باشد دریغ نخواهد شد و مجموعه مدیریتی شهرستان نیز مدافع تمام و کمال دانشگاه آزاد اسلامی هستند و خواهند بود .

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه به ارائه گزارش از روند فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه پرداختند گفتند : واحد فیروزکوه از28 اردیبهشت 64 با 45 دانشجو کارخودرادر یک مدرسه استیجاری آغاز کرد و اکنون با بیش از 7000 دانشجو در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری جزو واحد های بسیار بزرگ در کشور به حساب می ایند . ایشان تصویب 19 رشته کارشناسی ارشد ، 3 رشته دکتری و 4 رشته کارشناسی را قدم مهمی برای توسعه علمی این واحد درسال 93 دانستند و تاکید کردند امیدواریم تا مهرماه تعداد رشته های این واحد اضافه شود . تشکیل شهردانایی یکی دیگر از اقدامهای ارزشمند پیش روست که کارهای مطالعاتی آن انجام شده است .

دکتر رستمی دربعد کلان نقش دانشگاه آزاد اسلامی را در کنترل خروج مغزها و ثروت ملی این کشور ارزنده دانستند و توضیح دادند که طبق آمار وزارت علوم بیش بار بیش از 56 درصد تحصیلات تکملی اکنون بردوش دانشگاه آزاد اسلامی و تولید 20 درصد از مقالات علمی نیز در این دانشگاه اتفاق افتاده است .

ایشان تاکید کردند که نقش دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان  در توسعه علم و دانش کشور کاملا مشهود و بی بدیل است . کارآفرینی ، تربیت نیروی جوان متخصص برای توسعه کشور ، جلوگیری از خروج ارز ازکشور و دهها خدمت ارزنده دیگر این دانشگاه بدون اتکا به بودجه دولتی و نفتی حاصل زحمت مدیرانی است که در سخت ترین شرایط کشور این مجموعه را راهبری کرده اند تا به ساحل آرامش کنونی برسد .

رئیس واحد فیروزکوه از مجموعه مدیران شهرستانی بخصوص امام جمعه و نماینده مجلس و فرماندار خواستند تا کمک کنند در رشد کمی و کیفی این دانشگاه تسریع به وجود بیاید .

این مراسم با توضیحات معاونین اداری مالی و آموزشی  واحد فیروزکوه ادامه یافت و نهایتا با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد سیدالشهد(ع) دانشگاه به پایان رسید .

مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه