۳۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۱:۰۲ کد : ۱۳۸ اخبار دانشگاه
• با حضور جمعی از دانشگاهیان برگزارشد : مراسم معنوی غبارروبی از مسجد سید الشهدا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به گزارش خبرنگاردانشجویی همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه میهمانی خدا ، با حضور جمع کثیری از اساتید ، پرسنل و دانشجویان و برگزاری دعای توسل و سخنرانی ، مراسم معنوی غبارروبی از مسجد حضرت سید الشهدا(ع) واحد فیروزکوه برگزارشد .
•	با حضور جمعی از دانشگاهیان برگزارشد :  مراسم معنوی غبارروبی از مسجد سید الشهدا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

• با حضور جمعی از دانشگاهیان برگزارشد :

مراسم معنوی غبارروبی از مسجد سید الشهدا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

دراین مراسم پس از دعای پرفیض توسل که توسط یکی از کارکنان واحد قرائت شد ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سراج از مدرسین واحد فیروزکوه بهایراد سخنرانی پیرامون اهمیت مسجد در توسعه اسلام درجهان پرداختند .

این استاد به نام حوزه و دانشگاه ضمن برشمردن ویژگی های یک مسجد فعال و پویا در اسلام گفتند : همواره مساجد دانشگاهها محل حضور و ظهور جوانان متدین و مذهبی دانشجو بوده است و این کانون  مسجد است که باید پاسخگوی شبهات باشد . ایشان مسجد سید الشهدای واحد فیروزکوه را از جمله کانون های فعال در سطح شهرستان فیروزکوه دانستند و تاکید کردند باید همه کمک کنند تا این مرکز فرهنگی رونق بیش از پیش داشته باشد .

درادامه نیز با حضور جوانان دانشجو و پرسنل و اساتید واحد فیروزکوه غبار از مسجد این واحد گرفته شد و همه آماده یک بهار زیبا برای مسجد دانشگاه در ماه مبارک و پر فیض رمضان شدند .

–  روابط عمومی واحد فیروزکوه