۰۷ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۲ کد : ۱ اخبار فرهنگی
به گزارش خبرنگار دانشجویی ، با حضور دانشجویان علاقه مند به مفاهیم عمیق قرآن کریم و با تلاش دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه دانشجویان در اردیبهشت ماه سال 1393 برگزار می گردد لذا عزیزان دانشجوی علاقه مند به کلام وحی می توانند جهت ثبت نام به دفاتر فرهنگ اسلامی واحد مراجعه نمایید. لازم به توضیح است جهت تشویق عزیزان شرکت کننده ، به همه شرکت کنندگان محترمی که از آزمون حداقل 60% امتیاز را کسب کنند به نمره درس مربوطه 2نمره اضافه می گردد همچنین به نفرات اول تا پنجم هر رشته جوایز نقدی اهدا می گردد. براساس همین گزارش اسماعیل آکو مدیر دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه گفت : مهلت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 22/1/92 می باشد .

به نام خدا

نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار می شود .

به گزارش خبرنگار دانشجویی ، با حضور دانشجویان علاقه مند به مفاهیم عمیق قرآن کریم و با تلاش دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه نوزدهمین دوره  مسابقات  سراسری قرآن و عترت ویژه دانشجویان در اردیبهشت ماه سال 1393 برگزار می گردد لذا عزیزان دانشجوی علاقه مند به کلام وحی می توانند جهت ثبت نام  به دفاتر فرهنگ  اسلامی واحد مراجعه نمایید.

براساس همین گزارش  اسماعیل آکو مدیر دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه گفت : مهلت ثبت نام حداکثر تا تاریخ  22/1/92 می باشد .