ورود دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه به کشت گلخانه‌ای با روش هیدروپونیک

طرح کشت گلخانه‌ای به روش هیدروپونیک در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران، فرماندار شهرستان فیروزکوه، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر کلنگ زنی شد.
ورود دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه به کشت گلخانه‌ای با روش هیدروپونیک

با حضور مسئولین استانداری تهران و شهرستان فیروزکوه ، احداث عظیم ترین پروژه گلخانه ای هیدروپونیک شرق استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه آغاز گردید . به گزارش خبرنگار دانشجویی صبح امروز با حضور ؛ دکتر امامی امین، معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران ، مهندس طاهری ، فرماندار شهرستان فیروزکوه ، شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از روسای ادارات شهرستان فیروزکوه ، احداث مجتمع گلخانه ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار آغاز شد .